Yhteystiedot

AJANVARAUS:

Puhelimitse:
Ma - Pe 10:00-17:00
(Muina aikoina vastaamme, mikäli olemme paikalla)
Puh. 044 - 284 7571

Nettiajanvaraus:
Valitse yläpalkista Nettiajanvaraus
(ei vaadi rekisteröitymistä)

Peruutukset tulee tehdä ylläolevaan puhelinnumeroon tai sähköpostitse (nettiajanvarauksen kautta voi myös peruuttaa oman aikansa) viimeistään edellisenä päivänä ennen varattua aikaa. Samana päivänä perutusta ajasta veloitetaan hoidon hinta. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan hoidon hinta.

AVOINNA:
Ma - Pe 08:00-20:00
La 09:00-15:00
Aukioloaikojen ulkopuolella sopimuksen mukaan.

OSOITE:
Taivalmäki 9, (Cityvaraston talo)
Niittykumpu, Espoo

kineticespoo@gmail.com

Mikko Haverinen: mikkosteo@gmail.com

Haemme joukkoomme täydennystä yhdestä tai useammasta hierojasta. Kinetic Lihashuoltokeskus on toimipiste, jossa ammatinharjoittajat yhteistyössä pitävät vastaanottoa, jossa tarjotaan terveydenhuollon palveluita. Pääpainomme on tällä hetkellä hieronta- ja osteopatiapalveluissa, mutta pyrimme laajentamaan palveluiden tarjontaamme tulevaisuudessa.

Vaatimuksia uudelle ammatinharjoittajalle ovat koulutetun hierojan ammattitutkinto, toiminimi ja yrittäjähenkinen asenne. Plussa on myös jos pystyt tekemään ainakin osan työvuoroista iltapainotteisesti tai lauantaisin.

Toiminta Kineticissä ammatinharjoittajana tarkoittaa provisio perusteista kuukausittaista vuokranmaksua kuukauden liikevaihdon mukaisesti. Vuokra sisältää tietojärjestelmät, kuten asiakasrekisterin, nettiajanvarauksen ja lisäksi hoitotarvikkeet ja -välineistön. Kuukausivuokran lisäksi muita säännöllisiä kuluja ei ole. Kertaluontoisesti toiminnan aluksi tulee maksettavaksi esimerkiksi maksupäätekäyttäjätilin rekisteröintimaksu ja yritystoiminnan aloittamiseen liittyviä maksuja jos sinulla ei vielä ole toiminimeä tai yritystä.

Tarjoamme myös rennon työilmapiirin ja mahdollisuuden vaikuttaa omiin työskentelyaikoihin, vaikkakin on tärkeää huomioida, että varsinkin toiminnan alussa on tärkeää varautua olemaan riittävästi paikalla asiakaskunnan kartoittamiseksi.

Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää emailitse osoitteeseen kineticespoo@gmail.com. Liitäthän CV:n hakemukseesi. Kuittaamme hakemuksen viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa hakemuksen saapumisesta, joten jos kuittausta ei kuulu niin varmistathan, että hakemuksesi on tullut perille. Teemme hakemusten perusteella päätöksen siitä, kenet kutsumme haastatteluun.