Yhteystiedot

AJANVARAUS:

Puhelimitse:
Ma - Pe 10:00-17:00
(Muina aikoina vastaamme, mikäli olemme paikalla)
Puh. 044 - 284 7571

Nettiajanvaraus:
Valitse yläpalkista Nettiajanvaraus
(ei vaadi rekisteröitymistä)

Peruutukset tulee tehdä ylläolevaan puhelinnumeroon tai sähköpostitse (nettiajanvarauksen kautta voi myös peruuttaa oman aikansa) viimeistään edellisenä päivänä ennen varattua aikaa. Samana päivänä perutusta ajasta veloitetaan hoidon hinta. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan hoidon hinta.

AVOINNA:
Ma - Pe 08:00-20:00
La 09:00-15:00
Aukioloaikojen ulkopuolella sopimuksen mukaan.

OSOITE:
Taivalmäki 9, (Cityvaraston talo)
Niittykumpu, Espoo

kineticespoo@gmail.com

Mikko Haverinen: mikkosteo@gmail.com

 Henkilöstö


 

nettikuva_paavo2.jpgPaavo Paaso

urheiluhieroja, akupunktio-opiskelija (2017-2020)

Monipuolisen urheilutaustan omaava Paavo on MM-tasolla kilpaileva voimamies. Personal trainerina ja urheiluhierojana Paavo haluaa auttaa, innostaa ja opastaa ihmisiä löytämään omia tarpeitaan tukevia ja hyvinvointia lisääviä liikuntamuotoja sekä lievittää ja ehkäistä niin työssäkäyvien kuin aktiiviliikkujienkin lihasjännityksiä ja -kipuja.

nettikuva_tyhja.jpg  Mikko Haverinen

  osteopaatti, urheiluhieroja, näyttötutkintojen arvioija (hieronta & osteopatia)

Vahvan liikuntataustan omaava osteopaatti. Mikko on kiinnostunut ihmisen  kokonaisvaltaisesta hoitamisesta ja hyvinvoinnista, sekä toivoo löytävänsä   syyn oireiden takana, jotta hoitotulos olisi mahdollisimman hyvä ja pysyvä. Tällaiseen ajattelutapaan ja hoitofilosofiaan on sopinut hyvin osteopatia, jossa ihminen nähdään ja jota hoidetaan kokonaisuutena.

Osteopatian jatkokoulutukset:

  • Kraniaaliosteopatian jatkokoulutus, Purenta, Lasse Maijala 2017
  • Kraniaaliosteopatian jatkokoulutus, Trauma, Lasse Maijala 2018
  • Osteopaattiliiton kevätkoulutus, Moderni kiputiede ja perinteinen osteopaattinen konsepti nykyaikaisessa kliinisessä työssä - näyttöön perustuva biopsykososiaalinen lähestymistapa, Jorge Esteves 2019

nettikuva_janne_4.jpg Janne Rosenqvist

koulutettu hieroja

Janne on koulutettu hieroja ja erikoistunut nivelten liikkuvuuden         edistämiseen ja mobilisointiin. Jannella on pitkä ja monipuolinen kuntourheilutausta. Liikkuminen on monella tapaa ihmiselle olennaisen tärkeää ja sen ylläpitäminen säännöllisellä lihashuollolla on yksi perusasioita. Siinä Janne haluaa erityisesti auttaa.