Yhteystiedot

AJANVARAUS:

Puhelimitse:
Ma - Pe 10:00-17:00
(Muina aikoina vastaamme, mikäli olemme paikalla)
Puh. 044 - 284 7571

Peruutukset tulee tehdä ylläolevaan puhelinnumeroon tai sähköpostitse (nettiajanvarauksen kautta voi myös peruuttaa oman aikansa) viimeistään edellisenä päivänä ennen varattua aikaa. Samana päivänä perutusta ajasta ja peruuttamattomasta ajasta veloitetaan hoidon hinta.

OSOITE:
Paavo - Taivalmäki 9, (Cityvaraston talo)
Niittykumpu, Espoo

Mikko - Niittymäentie 9 (Fressin talo), Niittykumpu, Espoo

kineticespoo@gmail.com
mikkosteo@gmail.com
 Henkilöstö


 

nettikuva_paavo2.jpgPaavo Paaso

urheiluhieroja, akupunktio-opiskelija (2017-2020)

Monipuolisen urheilutaustan omaava Paavo on MM-tasolla kilpaileva voimamies. Personal trainerina ja urheiluhierojana Paavo haluaa auttaa, innostaa ja opastaa ihmisiä löytämään omia tarpeitaan tukevia ja hyvinvointia lisääviä liikuntamuotoja sekä lievittää ja ehkäistä niin työssäkäyvien kuin aktiiviliikkujienkin lihasjännityksiä ja -kipuja.

 

625A0347.jpg

Mikko Haverinen 

osteopaatti, koulutettu hieroja

Mikko on kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hoitamisesta ja hyvinvoinnista, sekä toivoo löytävänsä syyn oireiden takana, jotta hoitotulos olisi mahdollisimman hyvä ja pysyvä. Oire ja syy eivät ole monestikaan samassa osassa kehoa. Tällaiseen ajattelutapaan ja hoitofilosofiaan on sopinut hyvin osteopatia, jossa ihminen nähdään ja jota hoidetaan kokonaisuutena. Mikon tapa hoitaa on rauhallisen kevyt, rentouttava ja kokonaisvaltainen. Kaikenlaisten vaivojen takia hoitoon tulevat ovat tervetulleita Mikon vastaanotolle.

Osteopatian jatkokoulutukset:

  • Kraniaaliosteopatian jatkokoulutus, Purenta, Lasse Maijala 2017
  • Kraniaaliosteopatian jatkokoulutus, Trauma, Lasse Maijala 2018
  • Osteopaattiliiton kevätkoulutus, Moderni kiputiede ja perinteinen osteopaattinen konsepti nykyaikaisessa kliinisessä työssä - näyttöön perustuva biopsykososiaalinen lähestymistapa, Jorge Esteves 2019
  • Lantio (kertaus), Markku Torvinen 2019
  • Alaraajat (kertaus), Niclas Granfelt 2020