Yhteystiedot

AJANVARAUS:

Puhelimitse:
Ma - Pe 10:00-17:00
(Muina aikoina vastaamme, mikäli olemme paikalla)
Puh. 044 - 284 7571

Nettiajanvaraus:
Valitse yläpalkista Nettiajanvaraus
(ei vaadi rekisteröitymistä)

Peruutukset tulee tehdä ylläolevaan puhelinnumeroon tai sähköpostitse (nettiajanvarauksen kautta voi myös peruuttaa oman aikansa) viimeistään edellisenä päivänä ennen varattua aikaa. Samana päivänä perutusta ajasta voidaan veloittaa hoidon hinta. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan hoidon hinta.

AVOINNA:
Ma - Pe 9:00-20:00
La 10:00-15:00
Aukioloaikojen ulkopuolella sopimuksen mukaan.

OSOITE:
Länsituulentie 6 (2. krs.), 02100 Espoo (Tapiola, Otso-apteekin talo)
kineticespoo@gmail.com

Mikko Haverinen: mikkosteo@gmail.com

 Henkilöstö


nettikuva_samuli.jpgSamuli Tyyskä

fysioterapeutti (AMK), koulutettu hieroja

Entisen maajoukkuetason taitoluistelijan tavoitteena on helpottaa arkiliikkujan elämää työskentelemällä heidän sekä urheilijoiden lihashuollon ja kuntoutuksen parissa.  Oman kilpaurheilijataustansa ansiosta Samuli tietää hyvin laadukkaan lihashuollon merkityksen ja myös sen toteutuksen.

 

nettikuva_paavo2.jpgPaavo Paaso

urheiluhieroja, akupunktio-opiskelija (2017-2020)

Monipuolisen urheilutaustan omaava Paavo on MM-tasolla kilpaileva voimamies. Personal trainerina ja urheiluhierojana Paavo haluaa auttaa, innostaa ja opastaa ihmisiä löytämään omia tarpeitaan tukevia ja hyvinvointia lisääviä liikuntamuotoja sekä lievittää ja ehkäistä niin työssäkäyvien kuin aktiiviliikkujienkin lihasjännityksiä ja -kipuja.

nettikuva_tyhja.jpg Mikko Haverinen (mikkosteo@gmail.com)

osteopaatti, urheiluhieroja

 Vahvan liikuntataustan omaava osteopaatti. Mikko on kiinnostunut ihmisen      kokonaisvaltaisesta hoitamisesta ja hyvinvoinnista, sekä toivoo löytävänsä    syyn oireiden takana, jotta hoitotulos olisi mahdollisimman hyvä ja pysyvä. Tälläiseen ajattelutapaan ja hoitofilosofiaan on sopinut hyvin osteopatia, jossa   ihminen nähdään kokonaisuutena.

nettikuva_tyhja.jpg   Anette Laine

   urheiluhieroja

Urheiluhieroja Anetten tavoitteena on ehkäistä ja hoitaa sekä arkiliikkujan, että urheilijan lihaskireyksiä ja -kipuja. SM-tasolla cheerleadingia harrastanut Anette haluaa kannustaa jokaista terveellisiin elämäntapoihin ja painottaa asiakkailleen liikkumisen tärkeyttä. Hoitotyössään Anette on erikoistunut nivellikkuvuuden edistämiseen. Tulevaisuuden suunnitelmissa on opiskelu biologian parissa.

nettikuva_hanna.jpg

Hanna Grönvall

urheiluhieroja, personal trainer

Hanna on innokas ryhmäliikuntaohjaaja monen vuoden kokemuksella. Päätoimenaan itsenäisenä ammatinharjoittajana hän toimii omille asiakkailleen personal trainerinä. Hanna haluaa opettaa ihmisille kehonhuoltoa sekä kehon kuuntelua ja opastaa meitä kaikkia terveellisiin elämäntapoihin.

nettikuva_pia2.jpgPia Närhi

koulutettu hieroja, joogaopettaja

Pia on niveltoiminnan edistämiseen erikoistunut koulutettu hieroja, jolla on biologian opettajan ja joogaopettajan koulutus sekä monivuotinen telinevoimistelu- ja tanssitausta. Kokonaisvaltainen, sisältä ulospäin rakentava hyvinvointi on hänelle sydämmen asia. Hoitopöydällä tapahtuvan lihaskireyden helpottamisen lisäksi Pia haluaa auttaa asiakasta löytämään sopivat työkalut kehonhuoltoon myös tämän omassa arjessa. Pia aloittaa opinnot Osteopatiakoulu Atlaksessa syksyllä 2018.

nettikuva_janne_4.jpg Janne Rosenqvist

koulutettu hieroja

Janne on koulutettu hieroja ja erikoistunut nivelten liikkuvuuden         edistämiseen ja mobilisointiin. Jannella on pitkä ja monipuolinen kuntourheilutausta. Liikkuminen on monella tapaa ihmiselle olennaisen tärkeää ja sen ylläpitäminen säännöllisellä lihashuollolla on yksi perusasioita. Siinä Janne haluaa erityisesti auttaa.