Yhteystiedot

AJANVARAUS:

Puhelimitse:
Ma - Pe 10:00-17:00
(Muina aikoina vastaamme, mikäli olemme paikalla)
Puh. 044 - 284 7571

Nettiajanvaraus:
Valitse yläpalkista Nettiajanvaraus
(ei vaadi rekisteröitymistä)

Peruutukset tulee tehdä ylläolevaan puhelinnumeroon tai sähköpostitse (nettiajanvarauksen kautta voi myös peruuttaa oman aikansa) viimeistään edellisenä päivänä ennen varattua aikaa. Peruuttomattomasta ajasta veloitetaan hoidon hinta.

AVOINNA:
Ma - Pe 9:00-20:00
La 10:00-15:00
Aukioloaikojen ulkopuolella sopimuksen mukaan.

OSOITE:
Länsituulentie 6 (2. krs.), 02100 Espoo (Tapiola, Otso-apteekin talo)
kineticespoo@gmail.com

Mikko Haverinen: mikkosteo@gmail.com

Henkilöstö

*Kun työ on nautinto, elämä on ilo. Kun työ on velvollisuus, elämä on orjuutta. (Maxim Gorki)

Olemme kaikki terveydenhuollon koulutettuja ammattilaisia. Olemme suorittaneet koulutetun hierojan tutkinnon ja saaneet urheiluhierojan koulutuksen. Meillä jokaisella on aito kiinnostus tuki- ja liikuntaelinten toiminnan parantamiseen. Mikä parasta, koemme päivittäin työn iloa!

nettikuva_samuli.jpgSamuli Tyyskä

Entisen maajoukkuetason taitoluistelijan tavoitteena on helpottaa arkiliikkujan elämää työskentelemällä heidän sekä urheilijoiden lihashuollon ja kuntoutuksen parissa.  Oman kilpaurheilijataustansa ansiosta Samuli tietää hyvin laadukkaan lihashuollon merkityksen ja myös sen toteutuksen. Samuli on toisen vuoden fysioterapiaopiskelija.

 

nettikuva_paavo2.jpgPaavo Paaso

Monipuolisen urheilutaustan omaava Paavo on MM-tasolla kilpaileva voimamies. Personal trainerina ja urheiluhierojana Paavo haluaa auttaa, innostaa ja opastaa ihmisiä löytämään omia tarpeitaan tukevia ja hyvinvointia lisääviä liikuntamuotoja sekä lievittää ja ehkäistä niin työssäkäyvien kuin aktiiviliikkujienkin lihasjännityksiä ja -kipuja.

nettikuva_mikko4.jpg

Mikko Haverinen

Vahvan liikuntataustan omaava osteopatiaan erikoistuva urheiluhieroja. Mikko on kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hoitamisesta ja hyvinvoinnista, sekä toivoo löytävänsä syyn oireiden takana, jotta hoitotulos olisi mahdollisimman hyvä ja pysyvä. Tälläiseen ajattelutapaan ja hoitofilosofiaan on sopinut hyvin opiskelu Osteopatiakoulu Atlaksessa, jossa Mikko on neljännen vuoden osteopatia-opiskelija. Osteopatiassa kehoa hoidetaan kokonaisuutena, jossa anatomia ja fysiologia vaikuttavat vastavuoroisesti toisiinsa.

nettikuva_tyhja.jpg   Anette Laine

Urheiluhieroja Anetten tavoitteena on ehkäistä ja hoitaa sekä arkiliikkujan, että urheilijan lihaskireyksiä ja -kipuja. SM-tasolla cheerleadingia harrastanut Anette haluaa kannustaa jokaista terveellisiin elämäntapoihin ja painottaa asiakkailleen liikkumisen tärkeyttä. Hoitotyössään Anette on erikoistunut nivellikkuvuuden edistämiseen. Tulevaisuuden suunnitelmissa on opiskelu biologian parissa.

nettikuva_hanna.jpgHanna Grönvall (ryhmäliikuntatuntien ohjaus, hieronta)

Hanna on innokas ryhmäliikuntaohjaaja monen vuoden kokemuksella. Hän toimii Kinetic:n aktiivisena yhteistyökumppanina ja ryhmäliikuntatuntien toteuttajana, ohjaajana sekä kesäkautena myös urheiluhierojana. Päätoimenaan itsenäisenä ammatinharjoittajana hän toimii omille asiakkailleen personal trainerinä. Hanna haluaa opettaa ihmisille kehonhuoltoa sekä kehon kuuntelua ja opastaa meitä kaikkia terveellisiin elämäntapoihin.