Yhteystiedot

AJANVARAUS:

Puhelimitse:
Ma - Pe 10:00-17:00
(Muina aikoina vastaamme, mikäli olemme paikalla)
Puh. 044 - 284 7571

Peruutukset tulee tehdä ylläolevaan puhelinnumeroon tai sähköpostitse (nettiajanvarauksen kautta voi myös peruuttaa oman aikansa) viimeistään edellisenä päivänä ennen varattua aikaa. Samana päivänä perutusta ajasta ja peruuttamattomasta ajasta veloitetaan hoidon hinta.

OSOITE:
Taivalmäki 9, (Cityvaraston talo)
Niittykumpu, Espoo

kineticespoo@gmail.com

Palvelumme

Palvelumme sopivat kaikenikäisille. Työstä tai harrastuksista johtuvien asentoperäisten jännitystilojen korjaamiseen sekä aktiiviliikkujan tai kilpaurheilijan lihashuoltoon.

Palvelemme myös yrityksiä joko toimitiloissamme tai yrityksenne tiloissa. Kysy tarjousta yrityksenne  hyvinvoinnin edistämiseksi.

Klassinen hieronta

Hieronta on yksi tehokkaimmista lihasjännityksen ja lihaskivun lievitysmenetelmistä. Hieronnassa lihakseen saadaan lämpöä ja liikettä, mikä puolestaan saa aineenvaihdunnan liikkeelle. Tällöin ihmisen oma elimistö puhdistaa lihassäikeitä kuona-aineista, verenkiero paranee ja kipu helpottuu. Käytämme hieronnassa erilaisia ammattitekniikoita, kuten perinteistä hierontaa, lihaskalvokäsittelyä, mobilisoivaa hierontaa, kipupistekäsittelyä ja tehokkaita passiivivenytystekniikoita.

Urheiluhieronta

Kaikki ammattilaisemme ovat saaneet urheiluhierojan koulutuksen. Käytännössä klassisen ja urheiluhieronnan hierontamenetelmät ovat samat, mutta urheiluhierojilla on lisäksi laajempi fysiologian koulutus ja urheiluvalmennuksen koulutus. Ymmärrämme siis, mistä tuki- ja liikuntaelinten ongelmat syntyvät.
Urheiluhieronta rytmitetään aktiiviliikkujan tai urheilijan tavoitteiden ja harjoitusohjelman mukaan. Se vaihtelee aina peruskäsittelystä ja palautuskäsittelystä ennen suoritusta tehtävään herkistyskäsittelyyn. Tavoitteena on lihaksen toiminnan tehostaminen, palautumisen ja suorituskyvyn parantaminen sekä samalla myös loukkaantumisriskin pienentäminen. Lisäksi urheiluhierontaa käytetään tehokkaasti lihasvammojen jälkihoitoon ja kuntoutukseen.

Yrityshieronnat

Tarjoamme hierontapalveluja myös yrityksille esimerkiksi tyky-päiville tai säännölliseen työhyvinvoinnin lisäämiseen. Hierontapalvelut voidaan toteuttaa joko toimitiloissamme ja yrityksenne tiloissa. Kysy lisää soittamalla tai sähköpostitse.


Kinesioteippaus

Oikein tehdyllä kinesioteippauksella voidaan vähentää kipua ja painetta kipukohdissa, ohjata niveltä oikeaan liikerataan sekä lisätä nivelen liikkuvuutta tai teipatun kohteen
aineenvaihduntaa. Näin lihaksen ja nivelen suorituskyky paranee. Kinesioteippauksella voidaan nopeuttaa myös vaurioituneen kudoksen paranemista. Näitä värikkäitä teippauksia on nähty viime vuosina muun muassa huippu-urheilijoilla. Ei kuitenkaan tarvitse olla kilpaurheilija, kinesioteippaus on kaikkien käytettävissä. Käytämme ammattitaitoista kinesioteippausta tehokkaasti hieronnan jälkeen. Eri värien käyttäminen kinesioteippauksessa liittyy japanilaiseen väriterapiaan.