Yhteystiedot

AJANVARAUS:

Puhelimitse:
Ma - Pe 10:00-17:00
(Muina aikoina vastaamme, mikäli olemme paikalla)
Puh. 044 - 284 7571

Nettiajanvaraus:
Valitse yläpalkista Nettiajanvaraus
(ei vaadi rekisteröitymistä)

Peruutukset tulee tehdä ylläolevaan puhelinnumeroon tai sähköpostitse (nettiajanvarauksen kautta voi myös peruuttaa oman aikansa) viimeistään edellisenä päivänä ennen varattua aikaa. Samana päivänä perutusta ajasta veloitetaan hoidon hinta. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan hoidon hinta.

AVOINNA:
Ma - Pe 08:00-20:00
La 09:00-15:00
Aukioloaikojen ulkopuolella sopimuksen mukaan.

OSOITE:
Taivalmäki 9, (Cityvaraston talo)
Niittykumpu, Espoo

kineticespoo@gmail.com

Mikko Haverinen: mikkosteo@gmail.com

Lihashuoltokeskus Kinetic on viiden terveydenhuollon ammattilaisen yhteenliittymä. Toimimme itsenäisinä terveydenhuollon ammatinharjoittajina, mutta käytännössä yhtenäisenä asiakkaita palvelevana keskuksena samoissa toimitiloissa Tapiolan keskustassa (Otso-apteekin talo, 2.krs).

Toimintaperiaatteemme

*Kinetic - liike, liikettä koskeva

Ihmisessä on yli 600 lihasta, joista kannattaa pitää huolta hoitamalla niitä säännöllisen hieronnan avulla sekä liikuttamalla niitä omaan elämään ja tavoitteisiin sopivilla tavoilla.

Palveluihimme kuuluu paitsi hieronnan eri menetelmillä tapahtuvan lihashuollon ja osteopatian lisäksi myös asiantunteva ohjaus, opastus ja neuvonta siitä, kuinka voit itse pitää huolta oman kehosi lihaskunnosta. Molemmat ovat tärkeitä, jotta tuki- ja liikuntaelimesi pysyvät sellaisessa kunnossa, että pystyt nauttimaan elämästäsi ilman suuria kipuja, toimintarajoituksia ja lihasten loukkaantumisriskejä.

Lihashuollolla ja oikeanlaisella liikunnalla saamme kiihdytettyä lihastesi aineenvaihduntaa. Tämä on kaiken a ja o siksi, että silloin oma kehosi puhdistaa ja poistaa lihaksiin jääneitä kuona-aineita. Lihas- ja pehmyskudosongelmat liittyvät useimmiten aineenvaihdunnan ongelmiin, joista seuraa lihaksen jännittyminen ja kipua.  Tähän voi olla syynä staattisen työasennon aiheuttamat jännitystilat tai urheilun ja liikunnan aiheuttama lihaksen ylikuormittuminen ja siitä johtuva jännitys. Myös erilaiset lihasvammat ja niihin liittyvä arpikudoksen muodostuminen aiheuttaa lihakseen kiinnikkeitä.

Hieronnalla sen eri muodoissa ja tarvittaessa laitehoidoilla aikaansaamme lihakseen liikettä, mikä tehostaa lihaksen omaa verenkiertoa ja saa lihaksen voimaan paremmin.  Samalla myös mahdolliset kiinnikkeet saadaan poistettua ja muodostuneet arpikudokset joustaviksi.  Tällöin lihakselle annetaan mahdollisuus toimia parhaalla mahdollisella tavalla.